Nem tehetünk nagy dolgokat, csak kicsiket nagy szeretettel. 

Szeretettel köszönti Önt az 1996-óta működő Aranybárka Otthon!

A Budapesttől csak 50 km-re, Székesfehérvártól 18 km-re, Dunaújvárostól 45 km-re, Gárdonyban, a Velencei tó "fővárosaként" emlegetett településen, a termálfürdőtől öt percre helyezkedik el az:

Aranybárka Idősek és Pszichiátriai Betegek Otthona

Az Aranybárka Egyesület, mint fenntartó nemcsak a krízishelyzetbe került rászorulóknak biztosít ellátást, hanem - gyülekezeti hovatartozástól és vallási meggyőződéstől függetlenül - mindenki számára otthont nyújt. Meggyőződésünk, hogy hitünkkel, odafigyelésünkkel képesek leszünk elősegíteni az arra rászorulók életminőségének a javítását. Az Aranybárka Otthon nem tud megoldani minden problémát, de enyhíti a rászorulók mindennapi nehézségeit, emberséggel, keresztényi törődéssel, szakszerű szervezeti működésével és rendjével együtt. Humanitárius és erkölcsi fejlődést elősegítő körülményt és gondoskodást nyújtunk lakóink számára.

Tiszteletben tartjuk az otthonba beköltözők lelkiismereti szabadságát és vallási meggyőződését. A lelkipásztorok és munkatársak által az ellátottak igényeinek megfelelően az intézmény vezetésével történő egyeztetés alapján biztosítjuk a lelkigondozás, az életvezetési és egyéb tanácsadás igénybevételének a lehetőségét.       

Otthonunkban biztosítjuk az:

- idősellátást,
- pszichiátriai betegek gondozását,
- demens kórképpel rendelkező emberek gondozását,
- súlyos - ágyhoz kötött emberek teljes körű ápolását.


Ezeken túlmenően minden esetben igyekszünk segítséget nyújtani a  szociális  munka eszközeivel    azok  számára,  akik  tartósan  -  vagy  átmenetileg  nehéz  életkörülményekkel  küzdenek.

TOVÁBB 

Az Aranybárka Otthon más intézményekkel szemben azzal a szakmai többlettel rendelkezik, hogy vegyes profilt képvisel,  rugalmasan reagálunk a felmerülő igényekre, hosszas és bürokratikus várakozás nélkül!

Intézményünk élethosszig tartó gondoskodást nyújt havi térítési díj ellenében, melynek összege ellátási formánként eltérő. EGYSZERI BELÉPÉSI ÖSSZEG NINCS!

Az elhelyezéssel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak hozzánk bizalommal!