Nem tehetünk nagy dolgokat, csak kicsiket nagy szeretettel. 

A támogatott lakhatás szolgáltatás bemutatása

A támogatott lakhatás a fogyatékos személyek, a pszicho-szociális fogyatékos személyek/pszichiátriai betegek és a szenvedélybetegek részére biztosított szolgáltatás, amely életkornak, egészségi állapotnak és önellátási képességnek megfelelően, az ellátott önálló életvitelének fenntartása, illetve elősegítése érdekében biztosítja a lakhatási szolgáltatást. Az önálló életvitel fenntartása, segítése érdekében, a mentálhigiénés, szociális munka körébe tartozó és egyéb támogató technikák alkalmazásával végzett esetvitelt, a társadalmi életbe való reintegrációt segíti elő.

A szolgáltatásokat az Igénybevevő komplex szükségletfelmérése alapján, erre vonatkozó igény esetén biztosítjuk a:

A bekerülés feltétele a komplex szükséglet felmérésen való részvétel. A felmérés célja a szolgáltatás iránti szükséglet vizsgálatán túl a támogatási szükségletek felmérése, hogy a beköltöző betegek a leginkább személyre szabott, segítő, támogató szolgáltatást kapjanak.

Az Aranybárka Otthon más intézményekkel szemben azzal a szakmai többlettel rendelkezik, hogy vegyes profilt képvisel,  rugalmasan reagálunk a felmerülő igényekre, hosszas és bürokratikus várakozás nélkül!

Intézményünk élethosszig tartó gondoskodást nyújt havi térítési díj ellenében, melynek összege ellátási formánként eltérő. EGYSZERI BELÉPÉSI ÖSSZEG NINCS!

Az elhelyezéssel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak hozzánk bizalommal!